Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Klubbhelgen: Queer-karaoke på Morfar Ginko

Bra stämning på klubben Kaffe, kaka och karaoke.
Bra stämning på klubben Kaffe, kaka och karaoke.

Njut av allsång och karaoke på Morfar Ginko, reggae på klassiska Bonden bar eller varför inte lite eurodisco när klubben 90s intar Slakthuset. Klubbhelgen bjuder på dansgolv för alla smaker.

ANNONS

Bababoom. Fredag 13 mars på Bonden Bar
Hela spektrat av reggae-musik utlovas när det vankas fest på klassiska Bonden bar. Bakom skivspelarna står DJ Gekko, Sweet Tunes och JonaTan.

Abrakadabra. Fredag 13 mars på Little T8NG
Här är klubben som vill lyfta fram alla grymma tjejer inom house- och technoscenen. Denna kväll är det Pau och Rut Meyersson som sköter musiken.

90’s. Fredag 13 mars på Slakthuset
Efter flera års uppehåll är nu klubben 90’s, som hade premiär redan 2007, tillbaka. Två dansgolv med fullt fokus på nostalgi och eurodiscohyllningar.

Kaffe kaka karaoke. Fredag 13 mars på Morfar Ginko
Dags för denna queervänliga karaoke-satsning att röja loss en trappa upp på Ginko. I källaren huserar klubben Date som spelar ”kul, sorglig och sexig musik”.

Premiär för Izakaya. Fredag 13 mars på TAK
TAK öppnar japansk ölhall och bjuder in till invigningsfest med musik från Kornél Kovács, Leo Forssell och Moonilena. Festen pågår till 02.

Old School vs New School. Lördag 14 mars på Hilma
Hilma vid Norra bantorget fortsätter att leverera bra urbana kvällar, denna kväll i regi av Easy Buckets och DJ Melika. Gäst är Vishaj.

Mosquito Late Night. Lördag 14 mars på Under Bron (INSTÄLLD)
Thomas Gylling och Mosquito tar denna natt över hela Under Bron och huserar alltså på tre dansgolv. Förutom Gylling spelar även namn som Dilan Burkay, Binnie Smalls och Boj Lucki.

Chris Liebing m.fl. Lördag 14 mars på Slakthuset (INSTÄLLD)
Techno-profilen Chris Liebing är tillbaka i stan för att pumpa hård techno på Slakthuset. Golvet värms upp av Drakenberg och Linny Hex.

Yard. Lördag 14 mars på Fållan (INSTÄLLD)
Trädgården och Under Brons gemensamma satsning Yard är tillbaka. Här utlovas en XXXL-upplevelse med namn som Move D, Baba Stiltz, Delta Funktionen och Jessie Granqvist.

ANNONS

Neu. Lördag 14 mars på Neu/Berns
Martin Kling, som en gång i tiden drev klassiska 2.35:1 i samma lokaler, är tillbaka i Berns källare tillsammans med DJ Majkel.

Stockholm, Sverige