Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Hiphopartister ger adventskonsert på Babas Burgers

För andra året i rad ordnar Ninos Basho adventskonserter på sin burgarrestaurang i Högdalen.
För andra året i rad ordnar Ninos Basho adventskonserter på sin burgarrestaurang i Högdalen.

Svensk hiphop och burgare - för en god sak. Spelningarna är gratis, men arrangörerna hoppas på donationer som går direkt till War Child.

ANNONS

För andra året i rad bjuder Babas burgers in hiphopartister på adventskonserter varje söndag fram till jul. Första tillfället är nu på söndag då  Joel Fungz och det nya stjärnskottet Greekazo spelar. 

Konserterna är gratis, men arrangörerna hoppas på swischdonationer. Pengarna som man får in går till organisationen War Child.

– Vi vill bjuda på ett skönt adventshäng och samtidigt vara med och göra något bra för världen. Konserterna blev grymt lyckade förra året så det känns självklart att göra det igen, säger Ninos Basho på Babas, i en kommentar.

När: söndag 1, 8, 15 och 22 december från klockan 17.00

Var: Babas Burgers, Högdalsgången 38, Bandhagen

Fakta

En konsert varje söndag

Under fyra söndagar uppträder lokala hiphopartister och nya stjärnskott. Naod, Blen, Elias, Abbas, Mack Beats och Diida är några av de artister som kommer att uppträda under fyra kommande söndagar.

– Det är fantastiskt att Babas återigen arrangerar hiphopkonserter till förmån för War Child. Vi är stolta och glada över att få samarbeta med Babas och hoppas att så många som möjligt kommer lyssnar på hiphop och stöttar vårt arbete på söndag, säger Peter Brune, generalsekreterare på War Child i ett pressmeddelande.

Källa: War Child
Babas, Högdalsgången, Bandhagen, Sverige