Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide

Fortsättning surdegsbakning

Adress: Paradiset Södermalm, Brännkyrkagatan, Stockholm
Övrigt Verkstaden leds av Manfred Enoksson, bagarmästare på Saltå Kvarn. Vi lär ut hur du använder flerstegssurdegar och fördegar i dina bröd och bakverk. Mer specifikt bakar vi vackra flerstegs-levain med olika kryddor, grönsaker och frukter. Du får dessutom lära dig hur du hanterar lösa degar och hur du bygger upp ytspänsten för saftiga bröd med bra volym. Du får även med skållningar, koka pomerans och prova hur olika kryddor påverkar smaken.
Notera att kursen hålls över tre kvällar, totalt 12 timmar. Kursen hålls i Saltå Kvarns butiksbageri i Paradiset på Södermalm. Allt material är inkluderat. Du får ta med dig bröden som du bakat samt lite naturliga bakmedel och en surdegsstart av vete on en av råg. Dessutom ingår pizza, fika, kompendium, förkläde och diplom.
Boka på http://bit.ly/fortsattningsurdegsbakning