Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Kom och upplev Gamla Stan – dagarna

Adress: Gamla Stan, Stockholm, Sverige
Övrigt Efter att ha upplevt en vår som har gått i ”Coronas tecken” är det nu dags att tipsa om ett evenemang som kommer att väcka Stockholms historiska pärla, Gamla Stan, till liv igen. Gamla Stan - dagarna äger rum 4JULI-12JULI med varierande öppettider, kl. 11:00-24:00. Detta, på grund av att aktörer i Gamla Stan har olika öppettider. Här kan stora som små uppleva en oförglömlig vecka med aktiviteter kopplade, till svensk kultur och historia. Ett evenemang som ingen, helt enkelt, får missa.

Kom och besök Gamla Stan, hjärtat av Stockholm. Strosa runt och upplev det mest bevarade kulturarvet. Stockholms historiska pärla, Gamla Stan har ett brett utbud av butiker, caféer, konstgallerier, restauranger samt museer som har en stark anknytning till svensk kultur och historia. Dessutom, kan besökarna strosa omkring i de pittoreska kvarteren, gå i affärer eller, varför inte, ta en fika på ett mysigt café.

Missa inte att gå den omtyckta tipsrundan och rundvandringen utan guide (Self - Guided Tour). Detaljerad info kommer att finnas på plats hos arrangören.
    Datum
  • Lördag 4 juli 11:00 - 23:00
  • Söndag 12 juli 11:00 - 23:00