Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Tre Vaxholms vänner ställer ut måleri, keramik, tovat & fiberart

Adress: Roddarhuset, Östra Ekuddsgatan, Vaxholm, Sverige
Utställning Vernissage 24 augusti 11–16
Utställningen pågår till 5 september
Gallery & Café öppet tis- sön 11–16.
Samtidigt i vårt lilla gallerirum ställer Åsa Olofsson ut teckningar & keramik

YVONNE LEDIN, tovat & fiberart, inspireras av naturens former och färger, vår tidiga historia från viking, medeltid i formstårk och våra gudasagor. Bor och har ateljé på Tynningö utanför Vaxholm. Utbildad på Kyrkerudsfolkhögskola-ullakademin Tovning under ett år 2013, Handarbetetsvänner på Djurgården i Stockholm, 2014 - 2017. Har ställt ut på Gotland under flera år tillsammans med Textil Gotland och i Vaxholm på vårsalongen.
NADIM NAJIMI, måleri, inspirationen till sina bilder finner han i naturen runt om där han bor men även från Afghanistan där Nadim växte upp. Bor i Vaxholm, är född 1975 i Kabul, Afghanistan och blev tidigt intresserad av konst. Är utbildad på konstskolan Ghulam Muhammad Maimanagi i Kabul där hon också tagit privata kurser.
MONA OLSSON, keramik, arbetar med stengods lera i flera olika tekniker även med Raku som är en keramisk tillverkningsmetod som har sitt ursprung i Japan. Gick sin första kurs i keramik som 7 åring och tog under några år kurser i Hantverkshusets Vaxholm.