Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Guide: Stockholms tio bästa burgarställen 2020

De tio bästa hamburgarna i Stockholm. Burgerdudes. Bästa burgarna
Stans tio bästa burgarställen, enligt sajten Burgerdudes.

Vi lät killarna från sajten Burgerdudes lista stans tio bästa burgarställen. De har hunnit äta hela 139 burgare i Stockholmsområdet – så de vet vad de snackar om.

ANNONS

För två år sedan hjälpte gänget bakom sajten Burgerdudes oss att guida till topp tio godaste burgarna i Stockholm – nu har de gjort det igen. Den här gången har de hunnit äta sig igenom ännu fler burgare i stan, men ettan är fortfarande densamma. Hela listan hittar du nedan.

Burgerdudes har ätit hamburgare runt om i hela världen.

Burgerdudes (Toby Lee, Marcus Sjöström och Linus Josephson) har ätit hamburgare runt om i hela världen. De rankar tio-i-topp i Stockholm. Foto: Anna Z Ek

 

 1. Flippin’ Burgers
  ”Flippin’ Burgers är fortfarande Stockholms bästa burgarrestaurang, och det är lika gott varje gång vi går hit! Här samsas saftigt, färskmalet kött med ett luftigt, ekologiskt och lätt uppvärmt bröd. Favoritburgaren Flippin’ är en näst intill perfekt cheeseburgare, men vi beställer ofta den hemliga burgaren Flimpy med fyra smashade 50-gramspuckar för maximalt med stekyta och ost. Utsökt!”

  Flippin Burgers.

  Flippin Burgers.

 2. Funky Chicken Food Truck
  ”Funky Chicken står ute vid Nacka Strand och serverar Sveriges bästa foodtruckburgare. Det här är äkta streetfood; en kladdig smakexplosion med en helt fantastisk stekyta. Vi har aldrig varit missnöjda efter ett besök, och förordar omedelbart att du unnar dig en lunchburgare där!”

  ANNONS

  Funky Chicken.

  Funky Chicken.

 3. Barrels Burgers & Beer
  ”Hela konceptet på Barrels tre resturanger känns välplanerat och genomarbetat; allt från de stilrena lokalerna till burgarna som serveras. Köttet är höjdpunkten med sin goda kryddning och gedigna kvalitet. Barrels serverar en av de bästa burgarna i Stockholm, och deras intresse för burgarkulturen har gjort att de har blivit bättre för varje år som har gått sedan öppningen.”

  Barrels Burgers & Beers.

  Barrels Burgers & Beers.

 4. Bun Meat Bun
  ”Bun Meat Bun har nu fyra restauranger i Stockholm. Här serveras smashade burgare, vilket betyder att de trycker till köttpucken med en vikt så att den får en rejäl stekyta. Beställer du en trippel ”Cheesus” från deras hemliga meny kommer du att få kött och ost så det räcker ett bra tag framöver. En snabbmatsburgare med finess!”

  Bun Meat Bun.

  Bun Meat Bun.

 5. Franky’s
  ”Franky’s serverar enkla burgare med klassiska tillbehör. Högrevsfärsen som mals varje morgon är väldigt luftig och har en fin stekyta. Det märks att ägaren har en brinnande passion för burgare, och det tummas inte på några detaljer. Det är svårt att inte bli förälskad i Franky’s. En riktigt underbar upplevelse för burgarnörden.”

  Franky's.

  Franky’s.

 6. Bastard Burgers
  ”Sverigest mesta och bästa burgarkedja har numera fler än 10 restauranger i Stockholm. De serverar streetfoodburgare med snygg stekyta och ordentligt med ost. Smakerna sitter redan vid första tuggan, med en löst packad och rosastekt köttpuck med massor av köttsafter. De har även burgarsveriges bästa veganutbud.”

  Bastard Burgers.

  Bastard Burgers.

 7. Burger Mansion
  ”Burger Mansion är en restaurang i Bandhagen i södra Stockholm med rötter i en foodtruck som brukade stå i Rågsved. Här serveras rejäla burgare till låga priser, och vi är helt sålda på den fenomenala stekytan de har lyckats få till på köttet. En riktig pärla!”

  Burger Mansion.

  Burger Mansion.

 8. Jett’z Burger
  ”Jett’z Burger har på kort tid öppnat tre burgarställen i Stockholms förorter, och det är inte svårt att förstå varför de är så populära. Med hög kvalitet och låga priser kommer man långt! Stekytan på köttet är exemplarisk, och gifter sig vackert med den smälta osten. Brödets fluffiga och följsamma yttre samt ett trevligt rostade inre kapslar in upplevelsen. En perfekt take-away-burgare.”

  Jett’z Burger.

  Jett’z Burger.

 9. Babas Burgers & Bites
  ”Veteranen Babas startade sin burgarresa i en liten kiosk ute i Högdalen för massor av år sedan, och finns nu i förorter och gallerior runt hela Stockholm. Här serveras maffiga burgare som garanterat gör dig mätt, med smakrikt kött, härligt omfamnande bröd och en skön attityd.”

  Babas Burgers & Bites.

  Babas Burgers & Bites.

 10. Burgers & Pastrami – BAP
  ”Burgers and Pastrami – BAP profilerar sig som en lite lyxigare hamburgerkrog, med en modern och fräsch inredning. Hamburgaren är snyggt sammansatt och det är uppenbart redan vid första tuggan att detta är en kvalitetsburgare med klassiska smaker. Vår favorit på Östermalm, helt klart.”

  Burgers and Pastrami, BAP.

  Burgers and Pastrami, BAP.

Stockholm, Sverige