Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Urban Delis takpark i City öppnar redan till påskhelgen

Urban Delis takpark öppnar på Sveavägen redan i påsk.
Urban Delis takpark öppnar på Sveavägen redan i påsk.

På skärtorsdagen blir det tidig premiär för Urban Delis takpark på Sveavägen 44. En nyhet denna säsong är att gästerna kan beställa och betala digitalt, dessutom införs fler regler för att förhindra trängsel.

ANNONS

Vanligtvis brukar Urban Delis takpark i City slå upp dörrarna till valborg, men det här året har man valt att tidigarelägga premiären för att erbjuda en mötesplats utomhus i coronatider. Takparken har tre barer, varav två utomhus, och stora ytor med utsikt över stan.

Inför QR-koder med barmenyer för beställning

För att undvika trängsel har man detta år infört digital beställning och betalning och servering vid bordet.

Gästerna kommer att kunna scanna sin telefon mot QR-koder som finns utsatta på totalt 40 platser i hela takparken. Genom att scanna koden kommer barmenyerna upp och gästerna kan beställa från sin plats och betala direkt i telefonen. Sedan kommer personalen ut med beställningen.

Begränsat antal i hissen upp

Antalet personer som får åka samtidigt i hissen upp till våning 9 är begränsat och väl uppe i takparken är möblemanget glest placerat så att man har stora ytor att sitta på.

– Vi har tagit till flera åtgärder för att kunna möta våra gästers efterfrågan om att öppna Takpark och samtidigt följa myndigheternas krav och vara ansvarsfulla för att begränsa smittspridning, säger Karin Nordheden.

Under påskhelgen håller takparken öppet torsdag 9 april till måndag 13 april, klockan 11.00-17.00.

Takpark by Urban Deli ligger på Sveavägen 44. Öppettiderna efter påsk är klockan 15.00-22.00 på vardagar och 11.30-22.00 på helger.

Takpark by Urban Deli, Sveavägen, Stockholm, Sverige