Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide

Här är krogarna som väntas öppna 2018

2015 avslöjade Myllymäki att han ville bygga krog på Djurgården. 2018 kan den bli klar.
2015 avslöjade Myllymäki att han ville bygga krog på Djurgården. 2018 kan den bli klar.

Nytt år, nya krogar. Här är restaurangerna som hittills väntas öppna i Stockholm 2018.

Restaurang Nabo

Skulle öppnat i slutet av november förra året, men är nu tänkt att slå upp dörrarna i januari 2018. Tegnérlundens nya granne (Nabo betyder just granne) utlovar vacker mat, perfekta viner och fantastiska drinkar med närproducerade råvaror och hållbara processer i fokus.

Adress: Tegnérgatan 34, Norrmalm


Brödernas by Bankomat

I början av 2018 ska Bankomat-familjen öppna en ny restaurang på kajen i Liljeholmen, med hamburgare och pizza i fokus. Här ska man få njuta av såväl maten som utsikten över Mälaren.

Adress: Sjövikskajen 24


Eataly

Den italienska kedjan av stora saluhalls-liknande varuhus med både restauranger, matvaror, böcker och husgeråd kommer till Stockholm i februari, enligt Eatalys marknadsavdelning.

Adress: Biblioteksgatan 5 


Fejans skärgårdskrog

Skärgårdskrogen brann ner 2015. Under 2017 hade man en temporär restaurangkökslösning med en foodtruck för öns gäster. Under hösten har Skärgårdsstiftelsen fått klart med bygglov med Norrtälje kommun och nu har man kommit igång med byggandet av den nya krogen. Enligt Norrtelje tidning hoppas Skärgårdsstiftelsens Jonas Davidsson att allt ska kunna lämnas över till krögaren kring midsommar 2018.

Adress: Rökeristigen 8, Gräddö, Stockholms skärgård


Tommy Myllymäkis lyxkrog

Redan 2015 stod det klart att Svenska Brasserier tillsammans med Tommy Myllymäki bygger en ny restaurang på Biskopsudden där Lisa på Udden låg tidigare. 2018 (eller senast 2019) kan den stå klar för öppning. Enligt krogkoncernens grundare PG Nilsson ska det bli ”världens bästa restaurang”.

Adress: Biskopsvägen 7, Djurgården


Stockholm, Sverige