Sayan Isaksson öppnar sushiställe med hälsofokus
Från Råkultur till (Rå)-koll. Tidsenligt hälsosam mat.
Från Råkultur till (Rå)-koll. Tidsenligt hälsosam mat.

Lyxkrog blir takeaway-hak

AOS utforskar / Krog 

Sayan Isaksson blåser liv i sin nedlagda sushirestaurang Råkultur igen. Nu med nytt namn och ett väldigt tidsenligt hälsofokus.

ANNONS

Råkultur stängde ner ordinarie verksamhet tidigare i höst. Kocken Sayan Isaksson sa då att han behövde ny inspiration och att konkurrensen dessutom hårdnat i sushistockholm. Nu är han och Råkultur tillbaka och det verkar som de hoppat på hälsotåget.

Superhälsosamt

(Rå)koll heter det nya stället som i princip bara serverar take-away. Och maten ska ha mindre socker och mjölkprodukter. Dessutom är rätterna fria från gluten, förutom små mängder i soyan. Hur det nya smakar? Vi ber att få återkomma i frågan.

För dem som trots allt vill äta sin mat på plats kommer en matsal finnas tillgänglig där du kan käka direkt ur din egen låda.

Våra bästa helgtips direkt 
i mejlen – varje fredag!

Läs fler krogartiklar

AOS utforskar

Stockholms seriestjärnor samtalar på scen

Olli Pettersson
AOS utforskar

Det bubblar i Läskstockholm

AOS utforskar

Misstänkt blodregn fick Stockholm att svartna

AOS utforskar

Kommun dissar Lasse Åbergs Stockhomskonst

Lise Ljungman
AOS utforskar

Hon vill få fler tjejer intresserade av öl

Fotografiskas Paul Svensson och Melleruds Richard Bengtsson har tagit fram en öl för att minska matsvinn
Helgtips

Fotografiskas torg förvandlas till saluhall