Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Nu öppnar kvartersbion Capitol

Tjusig ny bio.
Tjusig ny bio.

Ostron, champagne och biofilm. Capitol vill vara en annorlunda biograf.

ANNONS

Med oston och bubbel på menyn ska kvartersbiografen Capitol locka gäster till sin nya biograf som invigs fredag 13 juli.  De första filmerna som visas är  ”Bergman, ett år, ett liv”, Jane Magnusson och ”Whitney” av Kevin Macdonald och ”Mamma mia 2: Here we go again” av Ol Parker.

Den nya bistron med plats för 35-40 platser ska man servera mellanrätter med fokus på ”bra råvaror och rena smaker” och i salongerna kan gästerna köpa in mat- och vinpaket.

– Men ostronen får hålla sig i bistron. Maten vi serverar i salongerna blir strålande god, men någorlunda enkelt att äta utan att spilla på sig själva och andra, sa Jakob Abrahamsson på Non Stop Entertainment som tog över biografen efter en ovanligt lyckad crowdfundingkampanj.

 

Fler biografer med mer än film

  1. Bio Rio. Hornstulls egna kvartersbio med tillhörande vegetarisk restaurang och kafé. En bonus är att kan boka bord längst bak i salongen och käka samtidigt som du kollar film
    Adress: Hornstull strand 3
  2. Zita. Inne i Zitas biograf finns även Bongobar med sitt sydamerikanska svenska kök.(Obs stängt tills slutet av augusti)

Capitol, Sankt Eriksgatan, Stockholm, Sverige